dilluns, de juny 04, 2007

Sé lo que feu en Denia....


Si alguna volta vos passa, no ho crec perque es practicament prou prou dificil però be, jo vos avise:

Vaig a anar a comprobar que es el que fan "Els Quatre de Carles" quant van a Denia i ja tinc les coses mes clares. Tot va passar prou tard però va passar. Eixe es el cas...

Es que ja sabeu que el recorregut per el litoral de Denia pot donar molt de si. Si algú recorda aquella furgoneta Hippie que ens va parar i portar de festa amb una poma i una piloteta de llumenetes... Tot ha ocurregut en el mateix recorregut però cap al Sur.

Pròu es que passe una cosa de estes per a que algú estiga de risa tota la nit:

"De cara als Pubs, menys o menys les 3 del matí, 2 cotxes amb 8 xiquetes (o xicones com dirien alguns mes fins) es parà en la carretera preguntant que on anavem...ens volien dur??ens volien recomanar algún lloc?? el cas es que podia sorgir encara que siga l´amistat o inclús l´amor.... però no !!! si aneu en Joan això no pasarà mai.... El xic molt simpatic s´arrima a les xiques i les va dir, amb una ma agafant una canya imaginaria i l´altra arreplegant fil, que ens anavem a Fising al Port. A el "salao" de Joan (com li digueren elles) li va eixir la vena xarraora i llanÇada en eixe moment tan irrepetible per a molts".

La veritat es que donà molt de joc per al resto de la nit... jo a soles no podía, vaig notar a faltar gent del sector burlonet dels amics.

Aixina que xics, que qui vaja a Denia que sapiga que va a Fising. Vos deixe una foto de Alvaro peixcant amb la seua Pipa.

5 comentaris:

selrac ha dit...

No li van dir "salao", li digueren "xalao", que fonèticament és paregut, però té altre significat molt diferent...

la40maula ha dit...

Sent no haver dit ni sí ni no, però és que he tingut un excès de fising aquesta setmana. També tinc fising el cap de setmana, però no el diumenge. En unes hores t'ho confirme. Altra cosa, observe que a la llista hi ha onze persones confirmades i un potser. Deixant a banda l'arròs, l'estrena i aquells que no han confirmat: 11'5 (mig pel potser), dotze per a arrodonir, a no ser que algú haja manifestat voler dinar dret i porte les postres de casa. Dotze! Aplicant el coeficient 1'1, mínim de tota la vida per a esdeveniments quadrillils: 13'2, catorze per tant haurien de ser les persones computades per a fer reserva. I dels terminis no havíem parlat. Alarmat em trobe davant les expectatives d'organització al casament "ja no me caso" em sembla escoltar per ahí. Tot açò m'aboca indefectiblement a assistir-hi d'una manera urgent i posar ordre. Tanmateix, repetisc, t'ho confirme després.

Anònim ha dit...

açò és una prova que salvarà la meua dignitat o l'enfonsarà per a sempre

Pepe ha dit...

Si no m´ix aquesta proba,que li donen al blog pel....

Anònim ha dit...

PERMETEU-ME UNA SUGGERÈNCIA:
ABANS D'ESCRIURE EN CATALÀ,HAURIEU D'APRENDRE'L. LA QUANTITAT DE FALTES D'ORTOGRAFIA QUE FEU RESULTA, SENZILLAMENT, ¡¡RIDÍCULA!!
AÇÒ ÉS EL QUE PASSA AMB TOTS ELS CATALANISTES DE POCA MONTA, QUE PERJUDIQUEN MÉS QUE AFAVOREIXEN ALLÒ QUE 'DEFENSEN'.

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet