divendres, de juny 15, 2007

PER SANT JOAN BACORES

Ei, gentola!

La màgica, mística, pagànica, nit de Sant Joan d'enguany cau en dissabte... què pensem fer per a celebrar-la com a bon mediterranis que som?

Les propostes actuals són: o bé una macrofesta de bikinis i bermudes a casa d'Òscar o bé una macrofesta de bikinis i bermudes a casa d'Àlvar(o). L'única pega és que ells encara ni ho saben ni han opinat al respecte. Com siga, la voluntat de cert sector de la quadrilla (entre els quals m'incloc) és fer una revetla etício-lúdico-festiva a vora mar amb foguera, rituals esotèrics, banys nocturns i partit de futbol (aço últim és, clarament, una concessió populista) .

En fi, òbric el tema a les vostres especulacions (no immobiliàries) per a que us ho plantgeu i feu més propostes, milloreu les que hi ha, les rebutgeu o les organitzeu com cal. Mer i jo fins dijous vinent no tornarem de la nostra breu gira per Espanya (Madrid i Toledo sense passar per casa Pepe -per falta de temps i d'acolliment-).

Una abraçada vacacional i estieunca a totes i a tots.

Ps. Només recordar-vos que el dia de St. Joan és el meu sant (encara que no ho parega jo també tinc nom) i el del fishing-man; i cap dels dos no refusarem cap detallet que ens vulgueu fer (ni tampoc vos estimarem menys per no fer-nos-el).

Ps2. Donada la circumstància, no és sobrer recordar que algunes persones hem parlat, en alguna que altra ocasió alcohòlica, de muntar una colla de dimonis suecana i l'ocasió ens és propícia per a parlar-ho i, com sempre, no arribar a cap conclusió.


Ventura (sempre demanant)

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Abans que ningú diga res, sóc plenament conscient que entre "Per Sant Joan" i "bacores" manca una coma. El que no sé és si vosaltres n'éreu o no.

Anònim ha dit...

Fe d'errades:

1) la revetla és "etílico-lúdico-festiva". "Etício" no vol dir res en cap llengua de les que conec.

2) Hauria d'haver escrit "bons mediterranis" i no "bon mediterranis"

3) Sembla ser que hi ha ja en marxa una proposta santjoanenca d'anar a la platja de Tavernes hostatjats per Diego (àlies Dídac) i per Ceci (àlies Ceci). A mi em deixen anar amb la condició que no esmente en cap moment cap de les illes Balears.

4) Disculpeu que estiga tan prolífic i tan verborreic, però és que hui acabe de currar i estic una mica desficiós.

Pepe ha dit...

Demà juguem al padel? a kin hora?

Pepe ha dit...

bueno, acabat de llegir l´article, dedueisc que demà no juguem al padel. De totes maneres, sí que tens lloc a ma casa, el problema és de que no hi podria atendre-vos com és debut. Ale

la40maula ha dit...

Per Sant Joan no estaré a Sueca: tinc un sopar de comiat de solter. He provat d'utilitzar la coartada de la guàrdia, però no té base ni credibilitat. I parlant de guàrdia, Carles, el dijous actua davant del Muvim Antònia Font; ja sé que jurares sobre un vademécum de medicina que no els veuries mai a València, però no està de més saber-ho. És debades. Crec.

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet