dilluns, de juny 04, 2007

Arròs a Banda i Estreno de Pis

Com que ja hem rebut uns quants tocs Mari and me anem a reservar en un restaurant que tenim baix del nostre pis una arròs a banda per al diumenge que ve.

El plan Post-Resaca seria anar a la mar en front de on tenim el pis i dinar baix, un restaurant que te molt bona pinta. Aquesta setmana ho probarem.

Les facilitats son moltes:
- es por aparcar prou be
- tenim dutxes en la finca per a despres d´anar a la mar
- Maria es molt simpatica i te moltes coses que contar
- Es mitja inauguraciò del nostre pis ( no hi haura altra ).
- La platja es molt agradable

Com sempre i sabent que en estos llocs a primera linea de mar hi ha que reservar amb prou de temps teniu que dirme qui te que vindre. Aixina que aviseu JAAAAAAA !!!!

De totes maneres i per al que s´anime nosaltres estem instalats en el Perellonet i arribem a casa a dinar tots el dies entre setmana sobre les 15h i despres baixarem a la mar (no se si ho podrem soportar) .

Per si algu vo, apuntarse. Les nostres portes estan obertes per a tots .... (sin pasarse)

deuuuuuuuuuuuuuuu

1 comentari:

selrac ha dit...

Jo tampoc aniré, que porte quasitota la setmana estiuetjant a Dénia, el divendres tinc festa de despedida de l'hospital, i el dissabte tinc berenar-sopar posiblement a Castelló, i damunt estic a l'atur durant un meset, aixina que hauré d'estalviar i tb passar-me per casa per a saludar a la família i tot això. Si al final feu el dinar me passaré després de dinar, aleeeeeee.

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet