dilluns, d’abril 02, 2007

Divendres a ca la Mer i ca Ventu (que també és meua)

Estimats amics i amigues,

Per la present queda confirmada la convocatòria pasqüera del propassat 12 de març de 2007 (any del 300 aniversari de la batalla d'Almanasa i també d'eleccions i de copes americanes sense mistela ni patxaran ni pontxe ni d'altres destil·lats).

La cita començarà a les 11 hores del matí del dia 6 d'abril (dia de la Passió del nostre Senyor) del present any (la importància del qual ja ha sigut ressenyada). L'acte consistirà en una xocolatada popular (però no pepera) i un brindis republicà a la nostra llar matrimonial (entenent-se per matrimoni allò que no entén la església catòlica), seguida d'una paella sacrílega (és a dir, de pollastre i conill, com Déu mana) al xalet muntanyenc de la Mer.

No és obligatori acudir vestits d'etiqueta, però sí que es recomana portar calcer i roba esportiva.
Per als qui no sapigueu on vivim la Mer i jo, l'adreça és: C/ Sebastià Diego, 3 1er-2ª (a l'altra banda de la carretera).


Per als qui no sapigueu on té la Mer el seu xalet, l'adreça és: una muntanya de Catadau per ahí perduda ni prop ni lluny del famós Llac Negre on trobaren les malaurades xiquetes d'Alcàsser (es recomana acudir seguint els nostres vehicles: un Ford Mondeo de color blau fosc brut, matrícula V - 7788 - HG o un Wolkswagen Polo blau elèctric també brut amb una enganxina d'una rata penada i una llum fosa, matrícula V - ¿?¿? - HG).

Res més, és recorda que la llista actual dels assistens confirmats és la següent:

- Mer i Ventura (clar)
- Òscar (Of) i Silvana (On)
- Carles Granell (també conegut com Carlos Granell)
- Pepe (l'inimitable)
- Alexis (tradicionalment, Alexis d'Espanya)
- Vicent Miragall i Vane (el duo del xifli)
- Ricardo i Desi (el duo de la moto)
- Juan Martín i Xelo (Escrivà i parella, el duo sacapuntas)


Si qualsevol altra persona, criatura o animal desitja apuntar-se a este gran esdeviment, es prega que avise amb la major antelació possible (abans del dijous a les 17 hores).

Res més. Vos esperem a tots i a totes amb l'ànim dispost, l'estómac a punt i el fetge en forma.

Firmat,
JC Ventura (amant dels parèntesis)
Mer Bisbal (amant dels punts suspensius)










3 comentaris:

la40maula ha dit...

prova257(gmail)

la40maula ha dit...

prova258(gmail)

la40maula ha dit...

eureka!

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet