dilluns, d’abril 30, 2007

Vicent també vol participar (2) comunicat oficiós

95. Perquè pensem que si els avanços tecnològics no estan al servei de la llibertat i actuen contra el progrés són contraevolutius i per tant no són avanços sinó retrocessos; contradiccions de termes amb conseqüències funestes que afectaran a tots i cadascú de nosaltres si ho assumim amb normalitat.

96. Perquè mentre no es resolga la situació i tots no puguen entrar al bloc a dir la seua, Selrac i Of actuaran com a repetidors de les vostres opinions, emparats per una escletxa legal que aprofitàrem en el seu moment com a blocaires històrics, cargràfics i quarantamàulics que renunciaren a denominacions històriques de hotmail a l’espera d’un quatredekirk o un fotredecarles possible i d’abast universal; Mondúver i Carrasqueta seran els nostres noms de batalla i actuarem com miquelets per les muntanyes de l’hiperespai des de la Vall d’Albaida a Paterna, des de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, des de la casualitat històrica a la causalitat dels principis.

97. Perquè amb tot, un altre quatredecarles és possible i no renunciem a res; esperem les pròximes emissions al·legals d'Edgar i Kirk; així com la inestimable ajuda del més googletaire del bloc: Palàcios.
 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet