dissabte, de gener 13, 2007

Vols polèmica? Vas a tindre polèmica !!!

Com podeu observar, la gran majoria de convocatòries impulsades desde el blog no funcionen be del tot o no funcionen simplement, perquè?, igual es per que la majoria de la penya passa del blog o fa com jo, entra una vegada al mes. Per contra, tota convocatòria o controvèrsia impulsada a traves del correu funciona o no, però al menys la penya s’entera del tema.
El blog no esta mal però amb la poca organització que hi ha en la quadrilla, i sobretot, amb la poca antelació de la que fem gala en tots els actes, no pot donar el mateix resultat entre el e-mail i el blog (el e-mail es consulta mes vegades)!!!

He estat pensat en possibles solucions però no crec que es duguen a terme:

1ª- Crear una aplicació en el blog a traves de la qual s’envien multicorreus amb les propostes emeses als participants.
2ª-Les convocatòries o propostes en el blog es tenen que posar amb un mes de antelació (jajajajaja).
3ª-Per a aquells que es posen nerviosos amb tant de missatge reenviat ho tenen fàcil, creeu una altra direcció de e-mail.

Si es per a comentar tonteries o similars, ja en rebem prou pel e-mail, llegir mes es tonteria.

Conclusió: El blog el veig com un medi de expressió personal dirigit cap al resto d’amics però poc mes, no crec que es torne un centre de reunió de pensaments de la quadrilla, amb el conseqüent estancament.
Dit tot açò us deixe que van a fer els Simpsons, aleeee !!!!


 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet