dilluns, de gener 15, 2007

Concert de Soul Atac

Dissabte 20 de gener a les 22:30 hores, a la històrica sala de concerts "El Loco" de València, els Soul Atac presenten el seu primer i nou cd (on s'inclou el magnífic tema de JC Ventura "Roda la trola" i una col·laboració al "Dixie nº10"). L'acte comptarà amb la presència de nombroses personalitats del mundillo musical-cultural-bohemi del nostre malaurat País (com ara Miquel Gil i gentola de la mateixa estofa).

Qui vulga anar-hi, que és busque la vida. I qui no vulga pols, que no vaja a l'era.

Ventura dixit.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Més informació a: www.soulatac.com

Ps. Si per un casual el cd cau a les vostres mans abans del concert, he d'advertir-vos que, per molt que ho suggerisca la portada del disc, les xiques del grup no solen cantar nuetes.

selrac ha dit...

ei bones!! com sempre que hi ha algun concert a la sala el loco jo tinc guàrdia, esta vegada no anava a ser diferent, aixi q ... GUARDIA!!!
Ale passeu-ho bé!!

la40maula ha dit...

Jo sí que faré el possible per anar-hi. Com a convocatòria d'escalfament, haig de dir-vos que la incursió al Loco, pel microcosmos capitalí qque l'envolta, no us deixarà indiferents:
Després de deixar el cotxe en una zona amb desinhibidors electrònics, podreu gaudir d'un sopar en un lloc on la cambrera quan li demaneu unes braves us dirà que acaba de venir de Manchester; el concert i després, els valents, podran anar al Fada Morgana "el local més històric de València!" en paraules de Andrés -component de Soul Atac- i els valentíssims podran acabar la nit i començar dia fent un mos i la penúltima en un altre local: "Chuletillas and blues". Respecte la poca o molta roba de les xiques del grup, per a estimular l'assistència, n'he buscat un clip a You Tube; i res. Però en canvi m'he trobat una gravació feta amb mòbil del projecte final de carrera de Joan, on te'l veus, davant del power point, explicant al tribunal uns esquemes de com redreçar la torre de Pisa sense més ferramenta que unes marraixes de Redbull, gel, ell mateix recolzat i paciència... Doncs això paciència. I parlant de paciència: Pepe! Que diuen que no has tornat a eixir de festa per València per una promesa que li feres a la Mare de Déu de Sales. Què feres!? Vinga, que les costelletes també són "cuerpo de cristo" i maedéus te'n trobaràs per tots-los-llocs!

Anònim ha dit...

El proper dissabte 2 de juny SOUL ATAC ataca valència ciutat de nou i ho fa amb una festa FUNK&SOUL a la sala WAH-WAH. Per si foren prou músics estaràn acompanyats per uns quants amics, exhibició de breakdance i una sessió de funk a càrreg de DJ QUIQUE LLEDÒ (La Sal de la Tierra) per acabar-ho d'arrodaonir. HORA: 22:30H / ENTRADA: 8 euros. *Els 20 primers amb CD de regal.

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet