dilluns, de gener 15, 2007

Manifest preliminar d'adhesió blocaire quatrecarlina

Abans de res, haig d'expressar els meus dubtes amb les declaracions expressades per Miquel: no sé si es tracta d'una maniobra orquestrada pel Messies del Google a la Ribera - dins la campanya posa-li una mica de xixa al teu bloc- o si, realment, es tracta d'una nova tendència a tenir en compte i que està creixent a l'ombra de qui en el seu moment, junt amb la Senyora Cuevas, va liderar el Tàndem Cuevas, lobby incontestable d'opinió pública analògica durant la dècada dels 90 i que ara, per motius que se m'escapen, després d'haver defugit les seues obligacions morals amb un col·lectiu heterogeni i desorientat quan arriba el cap de setmana, vol tornar a canalitzar la planificació; tot just ara que disposem d'un mitjà amb molta potencialitat i tan nostrat com va explicar-nos Ventura en el seu moment.

Siga com siga açò m'ha fet eixir del silenci de les últimes setmanes per a posicionar-me davant la involució epistolar electrònica: El bloc serà allò que nosaltres vulguem que siga.
És el piset de Palàcios que va llegar-nos a l'hiperespai -car era de bades- abans de decidir deixar de ser un xic fadrí i que nominalment va apadrinar Carles.
Crec que la solvència ha sigut contrastada, i que no haurien tingut més èxit les convocatòries si s'hagueren fet amb correus electrònics; a més, l'avantatge que hi trobe és que a la llarga, pot convertir-se en un fons documental de gran interès històric quadrillil: algun dia; uns deixaran de ser granadòfils; altres negaran haver intentat suïcidar-nos amb caminades de milers de quilòmetres per la muntanya; altres, que portaren enganxines this is not spain; altres, que visqueren un idili amb un furbi;... I podrem demostrar que no va ser així. Certament ens quedem a anys llum de l'Arxiu Fotogràfic Quadrillil del Kàiser, el qual jo proposaria que no es desclassificara fins d'ací 50 anys! Però anem fent camí. Ara que ja sabem utilitzar la negreta, tots; i que s'està gestant per Lluís, el de la mistera de Salvador Gil, i Carles, el del quatre; el que serà la notícia amb més ressò mediàtic des de la presentació pública de l' I-phone: El projecte Fotre.
Però, d'això, haurà de ser un altre qui en parle; deixe caure la filtració com si d'una càrrega de profunditat es tractara i insistisc: el bloc serà allò que nosaltres vulguem que siga.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

a vore qui de tots és més pavo.

Unknown ha dit...

Secunde la moció, l'aplaudisc i remarque els beneficis de tindre un arxiu històric quadril (encara que siga virtual).

Ventura dixit

selrac ha dit...

Bona vesprà a tots!! (l'educació sempre per davant).
Jo també secunde la moció del Sr. OF, el blog serà allò que nosaltres vulgam que siga!!! i no el que diga el Kaiser que crec que està intentant desacreditar-nos per a pròximament obrir un altre blog amb totes les fotos que té a sa casa (un gran perill per a tots, per tant x a evitar-nos problemes li haurem de regalar un pernilet o un pot de ketchup).
Respecte al gran "Projecte Fotre" tant fantàsticament ideat per Lluís i que Òscar i jo recolzem (un amb més dubtes que l'altre) sols vaig a dir unes poques paraules per a que aneu sabent un poc en que pot consistir, però és el Sr Lluís el que ho haurà d'explicar millor ja que és el fundador (weno, serà el fundador si al final es crea). Bé, sols dir que hi ha un projecte que és el de crear un pàgina web (no un blog ni pàgina personal) per a la gent de la Ribera. Aquesta web tindria diverses funcions, una d'elles seria com una espècie de fòrum on la gent es puguera manifestar lliurement (gent q no es troba representada per les institucions al Pais Valencià ni per les persones q ho governen, gent que es veu sense dret ni vot, per a fer denúncies socials...); també serviria per a fer propaganda de diversos concerts, activitats esportives o esdevediments diversos que es fan a la Ribera i que moltes vegades ni ens enterem; per a les persones q estan un poc desesperades per ligar els crearíem un foro de contactes (això igual servix x a algú de nosaltres, no vaig a dir noms x a no ser "malo")...
Bé, tot açò són idees, que el Lluis ho aclarisca i ens explique millor les seues idees i projectes, si voleu saber algo més li ho pregunteu a ell. Amb açò està clar que no anem a canviar el món, però si pot servir per a desfogar-se i canviar algunes cosetes.
Aleee, jo ara vaig a dedicar-me a la vida contemplativa i a mirar la paret q de vegades relaxa, vinga!!!

El Charly.

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet