dijous, de maig 03, 2007

143


143. Perquè el dia 5 de maig és Sant Màxim, patró de la disbauxa superlativa.

144. Perquè el món gira per a tots igual, i no para, connectem amb els 300 d'Escòcia.
www.vilaweb.cat
www.eltemps.net

145. Perquè el 5 de maig, amb companys de feina davant, Carlos haurà d'admetre'ns allò que amb nosaltres nega taxativament: que és fanàtic d' Anatomía de Grey, tant que al pis diuen que dijous toca paella i Anatomia de Granell.

146. Perquè Vicent continua volent participar.

147. Perquè només a Surge saben quants casals innocents han posposat la crònica d'un enderroc anunciat: el temps que s’ha estat preparant-nos la documentació inclassificable que acabem de rebre.

148. Perquè d'ací felicitem l'abanderat de la Ronda que acaba de ser donat d'alta després de més d'un any ingressat per les lesions ocasionades durant l'enderroc del casal. Encadenat a un tirador de San Miguel, les seues últimes paraules (no tornarà a parlar: sobreviu amb un perfil IPE100 dins la gola que els cirurgians no s'atreveixen a retirar) foren no passaran quasi al mateix temps que Joan, a distància, davant de quinze monitors; entre dents pronunciava no de passar, premia un botó roig i clavava una bandereta en un plànol de Sueca.

149. Perquè diuen que una imatge val més que mil paraules podríem computar les fotografies com centenars de motius; tot i això sumem i seguim sense pressa i continuem continuant avançant. Allà van les emissions al·legals de Vicent.
 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet