dimecres, de novembre 22, 2006

Por la boca vive el pez

Bona nit fitos i fites!!

Com ja sabeu, d'aci dos dies és el concert del Sr. Fito i ja sé que encara és massa prompte, però estaria bé tindre una xicoteta idea d'a quina hora pensem quedar i el més important, saber quanta gent s'ha de quedar a dormir a ma casa, més q res per a fer un càlcul aproximat de la logística disponible al meu pis, pq igual se queda alguna companya el divendres; supose que uns cinc o sis cabran, però bé, ja aneu diguent. Ale, estudieu-se bé les cançons!

Ps: després ixirem de festa, no? encara que igual el dissabte he de fer-li unes hores de guàrdia a una companya a Paterna, però trankils q asegure festa fins a les 7 del matí!

Ps 2: Esther ha trobat ja a Fito?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA SELRAC!

JA QUEDEN MENYS DE 72 HORES, DE FET MENYS DE 48, PER AL CONCERT DE L´ANY, HEHEHE...ESPERE Q TOTS HAGEU ARREPLEGAT LES ENTRADES. (PISCOT: NO QUEUE,NO FITO...)

BÉ, JO PROPOSE ENS VEGEM ALLI A LES 9 HORES EN LA PORTA, I UNA VEGADA DINS ESTABLIM UNA BASE ON TROBAR-NOS(PROPOSE DAVANT LA BARRA), JA QUE CADASCÚ ANIRÀ A LA SEUA COM ÉS HABITUAL. A MÉS, ES DIFICIL ESTAR TOTS JUNTS, JA QUE MOLTS DE NOSALTRES PORTEM GERMANS, CONEGUTS I TOT AIXÒ...

BÉ, JA CONCRETEM DOS HORES ABANS DE L´EVENT, D´ACORD AMB L´ACTITUT HABITUAL.

Unknown ha dit...

Ambdós nosaltres, no sent tan fans de Fito com la resta dels ací presents, acudirem cap a les 21h després d'haver passat per l'FNAC i pel centre fent una mica de consumisme cultural i capsetmanal. Respecte de l'oferiment de casa, Carles, Nel·lo i Rafel·lo ens demanem el llit de matrimoni a poder ser (he, he, he!)

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet