dimecres, de novembre 29, 2006

Pont de desembre.


Bona nit xiquets! ja que per al pont no hi ha cap activitat prevista perquè molts no tenim pont, altres no tenen diners i Granada pilla llunt; aprofitant que a Sueca fan la paelleta ésta, ens podríem apuntar, més que res pq ningu l'ha de fer, ja ens la serveixen preparà i per tant no hi ha perill de que ningú la tombe o de que ixca insípida; aixi a banda de fer un poc de país, podem degustar del menjar classic valencià; bé sempre hi haurà algú que dirà que no li mola la paella, doncs bé, que es porte un entrepà d'esgarraet que a banda d'estar molt bo, també és de la terreta.
Una altra activitat per a un altre dia del pont, podria ser ixa ruta per la muntanya de Cullera (el punt més alt de la Ribera Baixa, més q la muntanyeta dels sants) que ens ha promés la cullerota més cullerota de tota Cullera (tb coneguda com a Vanessa) sempre que tinga el peu curat i que no haja de fer transllat de pis; a més ens ha promés que hi ha una senda de veritat, que no caldrà portar el telèfon per a que vinguen els bombers de Cullera a rescatar-nos. Ja sabem que la muntanya en sí no és molt bonica per a la vista, però segons la guia desde dalt es pot contemplar una magnífica vista de la marjal i de les platges, aixi que si no esteu molt gossos la podríem fer, que vos pareix?
També hi ha pendent una sesió cinematogràfica de grans clàssics com "El dormilon", "Telefono rojo volamos hacia Moscú", "Tron", "Casino Royale" (la clàssica, no la del James Bond de ni xixa ni llimonà d'ara) o "El virgo de Visenteta" directament tretes del videoclub caser molt corrrrecte del Sr. Lluís.

Bo ja digueu algo, ale a cuidar-se!

Ps: no poseu cap d'estes activitats el dia 7, que jo tinc guàrdia paternera.

4 comentaris:

selrac ha dit...

Marina d'or, ¡¡que guay!! hehehe (risa de sarcasme). Aneu el 7, aixina no em reventeu cap pla!.
Si tanta il.lusió vos fa anar a un balneari, aneu darrere de ma casa a vlc, q hi ha un.

e-XprimeNet.com ha dit...

Jo vaig a ficarme a ahorrar fins l´aire que respire !!!

L´altre día vaig pujar a la bola però en cotxe. Fa molta rasca, vos recomane anar abrigaets. Quant arribeu dalt aviseu i aixina nosaltres desde baix ho celebrem amb un altra cervessa.

En quant a lo del balneari es un pla prou agradable en serio, encara que crec que es millor anar un cap de setmana qualsevol perque te que estar a parir la setmana que ve.

Si aneu recordeu lo que deia Diego " Però si no he vegut res i mira quin pet que duc ?! " ... i es que Diego recorda que despres de un Balneari mai es pot veure alcohol.

la40maula ha dit...

Selrac, una cosa tinc clara: el cartell l'has redactat tu: Allò de paella a les 13:00 i assemblea a les 11:30 és marca de la casa -2 a 1 a favor de la segona- i perdona que insistesca, però em fa molta gràcia.
On tinc els meus dubtes és en l'autoria de la paella: ¿Ha tingut alguna cosa a veure la incursió de Pepe en el món de la cuina perquè n'hi hagen aparegut de noves? Abans teníem de carn i de peix, després -malgrat Lluís- la mixta i ara -presumptament amb Pepe- la independentista!! Lizondo deu estar removent-se en la tomba, ja em veig l'ínclit Yago esmolant la punta del llapis...

Bonafontana ha dit...

La paella independendista està bé: baixes de casa, pagues 6 euros, dines, te cagues en la figa sa mare de Rajoy, i te'n tornes a casa a dormirla, i tot, en un curt espai de temps...zzz zzz zzz

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet