dijous, de novembre 09, 2006

Flora i fauna de la faràndula suecana

Bon dia a tots! L'altre dia estava parlant amb Òscar de l'existència d'un nou personatge públic suecà; pq a més de Julian Sáez "la veu de Sueca" que igual et retransmet un partit de la Societatttte esportiva Sueca contra l'Albalattte, també et fa un documental sobre les tiraes, també tenim altres personatges famosos, com el llepoman i cia dels quals el pare d'Òscar és un fan incondicional i si els voleu conèixer els trobareu tots els dissabtes a la Casona jugant al futbolí; també està un tal Eugeni que ix de negre al "Caiga quien caiga" i fins i tot l'inolblidable Seba va tindre el seu minut de glòria a un programa de la Núria Roca q supose que algú voria alguna vegada (jo no).
Doncs bé, hi ha un altre personatge anomenat J.V.Yago que escriu al Semanari Sueca, localment conegut com "la hoja" (excepte a casa Álvaro, que és la hojita), supose que algú haurà llegit algo d'ell, jo sempre que vaig a casa ma uela vaig directe a la hoja per a buscar les seues opinions; i com li vaig prometre a Oscar que li portaria el retall d'un article i ja que el veig de cada 1 o 2 mesos, passe de portar-lo més dies a la cartera, per tant ahi va una mostra:
"EU, Bloc, PSPV no se aclaran, les chincha que los populares tengan mayoria absoluta en el gobierno valenciano... eso es por su naturaleza de su ideologia, limitados a ensayar cualquier procedimiento q no entrañe rigor..." ; altre retall: "... estas maniobras no hacen más que revelar la incapacidad de la izquierda valenciana para pergeñar (gran paraula) el más mínimo programa de gobierno digno de hacer frente a la todavia imperfecta gestión del PP" (almenys reconeix que encara no han arribat a la perfecció absoluta, però ja queda poc); i per últim: "tanta memoria histórica y tanta reivindicación subalterna les ha hecho perder el sentido de la realidad..."; un crack este home, llàstima que el PP no el descobrira quan gobernava, però bé, sempre el poden agafar com a substitut del Jimenez Losantos quan aquest es retire per a sempre i es dedique a la recolecció d'esclatasangs (a vore si s'enganya i pilla un Pygium enrollatus). També escriu altres articles sobre la vida quatidiana, per exemple sobre les cagueraes dels gossos, i et posa de la mateixa mala baba que quan escriu de política, així que si el voleu conèixer, compreu la hojita, no té desperdici algun.
Bo, després de fer un poc de mala sang llegint este article, me pire a comprar-li un regal d'aniversari a ma uela, si algú té idea de que regalar a una dona de 88 anys, que m'ho diga. Vinga!!

Ps: Esther a vore quan ens presentes a estos nous amics que tens, que entre Blai i Max i ara Fito ja no et veiem el pèl.

2 comentaris:

la40maula ha dit...

M'has donat la clau de volta per a la interpretació d'un article d'aquest ínclit "intel·lectual" indígena que vaig llegir fa temps i que en el seu moment no acabava d'entendre. Parlava de la zona blava; i ara sé que no es referia a la dels aparcaments de cotxes, sinó a la zona "nacional"!! Haurem de llegir entre línies i amb deteniment aquells papers de les caguerades; qui sap quantes consignes subliminals ens haurem empassat amb la inofensiva "hojita" i si algun dia tots els jubilats s'alçaran en armes i prendran el poder com en aquell episodi dels Simpson.
Davant la catàstrofe, sempre ens quedarà el Pygium enrollatus que sóna molt millor que la cicuta. Per si de cas, després et cride i anem i fem quatre regals als nostres avis, que mai està de més confraternitzar amb la "quinta columna" que tots tenim a casa i en el millor dels casos els tindrem contents.

fernando_poggi ha dit...

Jo li regalaria una pala de padel, a la qual se li pot donar un fum d'utilitats. Ta uela fliparà en colors.

 

Partners Publicitarios
detalles originales regalos originales regalos navidad regalos navidad originales derriere laporte marketing en internet